Ako môžem na Facebooku blokovať osobu, s ktorou nechcem zdieľať informácie?

blokovanie na FacebookuBlokovanie na Facebooku umožňuje zneviditeľnenie vášho profilu osobe, u ktorej si neželáte, aby na váš profil nazerala a sledovala vaše aktivity. Zablokovanie používateľa je dôverné, blokovanej osobe nebude zaslané žiadne oznámenie, čím môžete predísť konfliktu.


Koľko máte možností ak chcete na Facebooku blokovať nejakú osobu?

Blokovať na Facebooku konkrétneho užívateľa môžeme tromi cestami.

Ako postupovať?

blokovanie používateľaNajprv sa prihláste do svojho profilu na www.facebook.com

Prejdite na stránku Nastavenia súkromia.

Kliknite na položku Block List (posledné), v ponúknutom formulári uveďte meno či používanú prezývku na Facebooku osoby, ktorú požadujete zablokovať, alebo jej emailovú adresu.


Ďalšie možnosti ako niekoho na facebooku blokovať

Ak ste neúspešní, môžete využiť druhú z troch ciest, ako dosiahnuť vytúžený cieľ a dotknutej osobe zneviditeľniť váš Facebook účet.

Navštívte stránku osoby, pre ktorú žiadate blokovanie. Pomocou odkazu „Nahlásiť túto osobu“ v dolnej časti jeho profilovej stránky sa vám zobrazí stránka, na ktorej budete mať možnosť zaškrtnúť políčko „Blokovať tohto používateľa„.

Nahlásenie profilu

Tretia a posledná variantom ako si niekoho zablokovať je odkaz „Nahlásiť„, ktorý je umiestnený vedľa správ v priečinku s doručenou poštou.

Teraz vás dotknutá osoba nemôže na Facebooku vyhľadať, zobraziť váš Facebook profil a ani žiadnym spôsobom kontaktovať.

Pozrite si aj články:


Mohlo by vás zaujímať

Ako sa zabaviť online

Hranie online automatov zdarma. Tiež spôsob, ako sa zabaviť

Pokiaľ máte internetové pripojenie a vhodné zariadenie (počítač, notebook, tablet, mobil) je priam nemožné, aby ste …

Pridať komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.